Thursday, June 11

Kitabini k.çına sok!

Iki hafta oncenin haberi, yuh biz bunu zaten biliyoruz diyorsan sana yuh, bence sen bir magazin kumkumasisin. Ama bu bir magazin haberi degil ki.

Siyah tuvalet kagidiyla 'elegant' halledin isinizi furyasi, sudoku oynayin tuvalette zekaniz kicinizdan cikmasin hedesi derken, bir minik caponun ruyalarini susler olmus bu tuvalet kagitlari. Ayrica tum capon veletlerinin intikamini almayida boynunun borcu saymis ise koyulmus. Japonya'da eski zamalarda, dini inanislar nedeniyle tuvaletler evin en karanlik, ucube kosesine yerlestirilirmis, ve ebeveynler cocuklari tuvaletin icinden uzanan tuylu bir elin onlari iceri cekecegiye ilgili korkuturlarmis. Tabii sonra bu zavallim cocuklar buyumus dunyaya acilmislar, caprasik fikirlerini dunya vatandaslariyla paylasmislar ve hayatimiza 'Ring' diye bir filmin girmesine neden olmuslar. Baglantiyi yeterince iyi kurduk buraya kadar.

Esas hikaye ise, bu bahsi gecen minik capon tuvaletteki hayalet hikayelerine misilleme yapma amaciyla "Korkunc Tuvalet Kagidi"ni yaratmis. Ring'in yazari Koji Suzuki'nin romani "Drop" tuvalet kaginin uzerine yazilmis veriyonu ile karsinizda! 9 bolumden olusak romanin, her ruloda birkac kopyasi mevcut. Umumi tuvalette gecen gecen hikayeyi birkac dakika icinde okuyabiliyorsunuz. Sonrasi klasik bilinen hareket ve sifon cekiliyor.


  • Ekonomiye darbe getirecegini dusunuyorum bu icadin. 30 saniyelik bir wc ziyaretini 5 dakikaya cikartinca batacak sirketler icin tiklayiniz.
  • Normalde, tuvalet kagidinin ihtiyacimiz olan kadarini kopartir gerisine dokunmayiz. Soz konusu kisi hikayeyi cok begenip tekrar tekrar okumak icin rulodaki kopartmadigi kagitlari bir guzel ellerse, ve sonraki kisi onlari gercek amaci icin kullanirsa... oyk igrenc!
  • Hikayenin etkisiyle korkudan tuvalatten cikamayan insanlar, uzayan kuyruklar....

No comments:

Post a Comment