Monday, July 20

"Pskolojik deli" gibi birsey


Eski sevgilinin potansiyel yeni sevgilisini twitter'dan takibe alip, stratejik konumlanma durumunu hangi kumeye sokabiliriz acaba?

Ya da facebook'da iliski durumunu belirli kisilerden saklamaya ne deniyor?

Is seyahatindeyim deyip, boy boy cesme resimlerinin facebook'a konmasi falan filan?

Teknolojinin adami 'adam etmesi' ile 'salak etmesi' arasinda takili kaldim.

7 comments:

  1. Tsk tsk kimi takibe aldin?

    Facebook, twitter hepsi bahane. Ciktigin kisinin ozunu anlayamazsan mecbur kalirsin stalk etmeye. Yok algilamada problem yok ciktigin kisi "eylenmeye" merakliysa o zaman da onceliklerini gozden gecirip ya tekmeyi basarsin ya da sen de "eylenmeye" bakarsin.

    ReplyDelete
  2. sevgili anonymous, benim olayim butun bunlar nedir? salak etmesi mi adam etmesi mi ?
    niye bu kdr pskopata bagladik topluca?

    ReplyDelete
  3. hatta bi cift lafim daha var, sen bole idealist ahkam kesiosun cok... gercekten senin hayatinda hersey boyle derli toplu, usulune uygun mu yuruyor? yoksa sadece ahkam misin? meraktayim.

    ReplyDelete
  4. Hah, ben de şaşırmıştım facebook'un Türkiye'de nasıl bu kadar hızlı yayıldığına... sonra düşündüm, narcissism ve stalking bizim milli değerlerimiz değil mi?

    ReplyDelete
  5. hahah aynen oyle. millet olarak en kabiliyetli stalkerlari birarada bulunduruyoruz.

    ReplyDelete
  6. Benim dedigimin neresinden idealizm cikartiyorsun? Ben iliskilerde eger bir taraf kendini kurnaz zannediyorsa obur taraf tekmeyi basmalidir diyorum o kadar. Bu idealizm degil realizm.

    Is seyehati ve cesme derken hangi olayi kastetigini biliyorum. Onu insanlara isim var diyip gizliden cesmeye gidenler dusunsun.

    Ayrica hayatimda neler donuyor gayet iyi biliyorsun.

    ReplyDelete
  7. -meli, -mali ekleri bana idealizmi cagristiriyor. oyle olmali boyle yapmali diyerek olmuyor iste. yada ben oyle yapamiyorum. yapilmasi gereken her dogru seyi yapmayi basarabilseydik zaten hic birimiz sacma dugumlerin icinde bulmazdik kendimizi.

    ReplyDelete